Utlandsflytt

Vi hjälper dig med utlandsflytten

Flygfrakt

ENKEL OCH PRISVÄRD TRANSPORT MED FLYGFRAKT

Vi erbjuder praktisk och effektiv transport av personliga effekter & företagsgods med hjälp av flygfrakt. Vid transporten kan vi hämta allt direkt från ditt hem och se till att det kommer fram till flygplatsen på slutdestinationen på ett tryggt och säkert sätt.

Vi bistår med hjälp att utfärda de fraktdokument och exportklareringsdokument som behövs för flygtransporten utomlands. 

Vårt mål är att din önskade transport, vad den än kan gälla, ska ske så enkelt och smärtfritt som möjligt. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med spedition och har goda kunskaper om hur man bör sköta logistiken för att spara såväl tid som pengar. Vi erbjuder personlig service och strävar efter att hålla en öppen kommunikation om du har frågor under arbetets gång.

flygfrakt internationell

Restriktioner vid flygfrakt

Det finns en hel del restriktioner gällande vad man får skicka med flygfrakt. Allt gods röngtas innan flighten och man får inte alltid packa ned samma saker i frakttransporten som du kan ta med dig i det personliga bagaget.

Vi har full koll på vad som får skickas med flygfrakt – är du osäker på vad som godkänns så är det bara att fråga oss. Restriktioner och begränsningar kan gälla en rad typer av gods: mediciner, kosttillskott, matvaruprodukter, farligt gods, kemikalier, vapen med mera. Olika begränsningar gäller vid transport till olika länder.

Flygfrakt för överviktsbagage till ett lågt pris

Du kan även anlita oss om din packning är tyngre än flygbolaget tillåter. Om du transporterar ditt överviktsbagage med flygfrakt så blir det oftast betydligt billigare än om du betalar för övervikten vid incheckning. Vi hjälper dig genom att hämta väskor vid din dörr och tar sedan hand om hela fraktprocessen.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information och offert!