Om oss

En trygg och säker transportpartner

Välkommen till ett företag med lång erfarenhet av utlandsflyttar och andra typer av transporter. Sedan 2011 har vi hjälpt såväl privatpersoner som företag med såväl små som stora flyttar. Med hårt arbete och stor servicekänsla har vi skaffat oss många nöjda kunder – hör gärna av dig till oss om du är intresserad av referenser.

Vi erbjuder alltid tydliga priser utan dolda avgifter och andra obehagliga överraskningar. Hos oss är du i trygga händer!

Vi är ett företag med stora kunskaper och erfarenhet av utlandsflyttar. Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska flytta utomlands och att det är mycket känslor inblandade. Men med oss som partner garanterar vi att allt kommer skötas på ett korrekt sätt så du kan koppla av och kan koncentrera dig på planering och att förbereda dig på ditt nya liv i ett annat land.

Lång erfarenhet av flytbranschen

Alla som arbetar hos oss har lång erfarenhet av flyttbranschen och lägger alltid stort värde vid kundnöjdhet. När du anlitar oss kan du alltid lita på att vi kommer i tid. Vi tar med glädje an olika typer av transporter, då vi även fungerar som en budfirma.

Anlitar du oss när det är dags att flytta så kommer du att inse att en flytt kan vara både snabb och problemfri. Våra priser är dessutom lägre än många av våra konkurrenter och vi tar alla uppdrag på största allvar. 

Vi sköter allt

Vår stora expertis gör att vi tryggt och säkert flyttar bohaget utomlands. Kortfattat säger du VAD, VAR och NÄR ditt bohag ska flyttas så ser vi till att det är på plats när du anländer till ditt nya hem.

Vi sköter transporten av bohaget för en smidig och säker flytt. Vi sköter packning och lastar med stor omsorg. Våra flyttar innebär ingen omlastning för att inte godset skadas. Vi har full kontroll av hela flyttprocessen och följer gällande flyttbestämmelser.

Vi flyttar och transporterar allt från personliga effekter och företagsgods främst i Europa och öst. Vår mångåriga erfarenhet och engagerade medarbetare gör oss till det bästa alternativet för dig som behöver hjälp att flytta utomlands - vi hittar alltid en lösning som passar just dig!

Kompetenta transportpartners med erfarenhet av utlandsflyttar!